Signage rendszer

Az AV 2 azért került kifejlesztésre, hogy az Admiral Sportwetten ügyfelei számára kiemelkedő játékélményt nyújtson, de a fejlesztéseknek köszönhetően a rendszer tökéletesen alkalmas arra, hogy más területeken is használni lehessen! Így alkalmazható stadionokban, arénákban, kaszinókban, retail üzletekben, éttermekben, és hálózatos üzemeltetési rendszerekben is.
Abból a célból, hogy különböző iparágak elvárásainak megfeleljen, az AV2 számos kijelzési megoldást kínál, úgy, mint az egy képernyős kijelzést, a videó- és TV-falat, a szabad elrendezésű képernyőt, a kaszinó topperek kijelzését, szigetlezáró jelzéseket, valamint a jackpot kijelzők megjelenítését is.
A rendszer támogatja a képek, videók, streamek, weboldalak és szövegek
megjelenítését, valamint különböző forrásokból származó hangok lejátszását is. A vezérlőközponton keresztül lehetőség van lejátszási listák, layoutok, kollázsok, kép a képben elrendezések létrehozására, valamint az ütemezések szerkesztésére is. A fent felsorolt tartalmak kombinációja és a FullHD megjelenítés egyedi ügyfélélményt nyújt. Az „all-in-one” megoldással a rendszer távoli elérést biztosít a csatlakoztatott kijelzők kezelésére, így azok földrajzilag eltérő helyeken is elhelyezhetők és vezérelhetők.
A rendszer az alábbi média formátumokat tudja kezelni  (a teljesség igénye nélkül) :

  • Video Codec: H.264 L4 Base/Main/High, Mpeg-2
  • Video Containers: MP4, MP2T, MKV
  • Live Contents: UDP,RTP,RTSP,HTTP
  • Image format: PNG,JPEG
  • Audio Codec: MP+,Ogg,AAC,AC-3
  • Web: HTML 5,WebGL